Vlot Damesmode en Marlene Jonge Mode verder als Marlene Vlot mode

22 februari 2013
Vlot Damesmode en Marlene Jonge Mode verder als Marlene Vlot mode

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 22 februari 2013 vond de feestelijke opening plaats van de damesmodezaak Marlene Mode. Een nieuwe naam, een nieuwe winkel en met een nieuwe collectie.
Hierbij zijn de zaken Vlot Damesmode en Marlene Jonge Mode samengevoegd tot één fraaie modezaak aan de Dam.

Geen verdeling in leeftijd
Gert-Jan van Dommelen legt uit:"Bij de ingang was het vroeger als klant soms even lastig om een keuze te maken: Ga ik naar binnen bij Vlot Damesmode, of kies ik voor Marlene Jonge Mode? Kies ik voor klassiek of voor jong? Maar de oudere dame voelt zich tegenwoordig niet meer oud. Daarom is er geen indeling op leeftijd meer, maar wordt de kleding verspreid getoond".

Marlene Mode biedt een uitgebreid assortiment aan dameskleding, zoals gelegenheidskleding, casual kleding, modische kleding en de "nieuwe klassieker".

HV Polo Shop
Marlene Vlot heeft ook een landelijke primeur, namelijk de eerste HV Polo Shop van Nederland. Dit sportieve merk is vooral bekend in de paardensport, maar ook geliefd bij dames met een sportieve smaak.

Het team van 14 dames en de bezoekers zijn erg enthousiast over het volledig nieuwe interieur. De winkels waren zelfs 3 weken lang dicht voor de verbouwing. Op de vloer ligt Egyptisch hardsteen; de plafonds, wanden en alle stellingen zijn nieuw en in het midden van de winkel staat een gezellige familietafel, waar bezoekers een verse kop koffie of thee kunnen drinken.

Voor meer informatie en de nieuwe collectie, zie de nieuwe website www.marlenevlot.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.