De Belastingdienst en de Maat Groep tekenen handhavingsconvenant Horizontaal Toezicht

21 februari 2013
De Belastingdienst en de Maat Groep tekenen handhavingsconvenant Horizontaal Toezicht

ALBLASSERDAM -  In het kader van Horizontaal Toezicht tekenen de Belastingdienst en de Maat Groep het bijbehorende handhavingsconvenant. De Belastingdienst en de Maat Groep wensen te komen tot een effectieve en efficiënte samenwerking.

Het streven is om gezamenlijk permanent actueel inzicht in relevante gebeurtenissen te creëren en om snel standpunten te bepalen. De uitgangspunten worden vastgelegd, evenals op welke wijze de Belastingdienst en de Maat Groep met elkaar om wensen te gaan. De onderlinge relatie is gebaseerd op transparantie, op begrip en vertrouwen.

Middels ondertekening van het convenant bevestigt de Belastingdienst dat de Maat Groep de processen in materiële zin beheerst om tot een aangifte loonbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting te komen. Hiernaast geeft de Belastingdienst aan dat men geconstateerd heeft dat de Maat Groep duidelijk ‘de wil heeft om het goed te doen’.

Zowel de Belastingdienst als de Maat Groep is uitermate content met het traject dat gezamenlijk is doorlopen om deze vergaande samenwerking te effectueren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.