Selectie vv Alblasserdam op koers voor volgend seizoen

18 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Selectie vv Alblasserdam op koers voor volgend seizoen

ALBLASSERDAM - Bij voetbalvereniging Alblasserdam is men de laatste weken druk bezig de selectie voor volgend seizoen in te vullen. De sfeer binnen de huidige groep is zeer goed, waardoor de verwachting is dat veel spelers ook volgend jaar graag het oranje wit van de huidige eersteklasser willen verdedigen.

'Deze groep kan nog meer dan dat ze tot nu toe hebben laten zien' vindt de technische staf. Van de huidige groep is met de volgende spelers al overeenstemming bereikt voor volgend seizoen: Martijn Baan, Sharog Susani, Johan de Vries, Uhmut Takac, Richard van den Berg, Sonny Schouten, Carlo Diaz en Stefano Tavares.

Tevens zullen een aantal nieuwe spelers naar Sportpark Souburg komen. Sander Schreuder (ASWH) zal als keeper worden toegevoegd. Daarnaast zullen Stefan Lezer (afkomstig van IFC) en Raymond Wattemaleo (afkomstig van VVGZ) volgend jaar een versterking vormen in de achterste linie.

Eerder verlengden hoofdtrainer Fop Gouman en assistent-trainer Alexander de Jong al hun contracten.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.