Politie zoekt getuigen vernieling auto’s

13 februari 2013 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 februari zijn in Alblasserdam diverse auto’s beschadigd. De politie wil graag in contact komen met buurtbewoners die iets verdachts gezien hebben en met auto-eigenaren die schade hebben maar hier nog geen aangifte van hebben gedaan.

Vier aangiften zijn er tot nu toe bij de politie binnengekomen van vernielde auto’s. Het gaat om afgetrapte buitenspiegels en vernielde achterruiten van auto’s die die nacht geparkeerd stonden aan de Kamgras, Kalmoes, Ratelaar en Krabbescheer. De vernielingen hebben vermoedelijk plaats gevonden tussen vrijdag 17.00 uur en zaterdag 9.00 uur.
 
Heeft u deze nacht iets verdachts gezien of informatie die van belang kan zijn, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Heeft u ook schade aan uw voertuig maar hier nog geen aangifte van gedaan, vragen wij u dit alsnog te doen. U kunt aangifte doen via  www.politie.nl  of een afspraak maken voor aangifte via 0900-8844.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.