Gouman jaar langer bij vv Alblasserdam

29 december 2012 door Ad van Herk
Gouman jaar langer bij vv Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Fop Gouman zal ook in het seizoen 2013/2014 de hoofdmacht van voetbalvereniging Alblasserdam onder zijn hoede hebben. Eveneens blijft assistent-trainer Alexander de Jong hem hierbij ondersteunen. Het duo heeft in de lopende jaargang tot nog toe uitstekende resultaten geboekt met het winnen van de Zilveren Molentrofee en de eerste periodetitel in de eerste klasse C. Tevens voelen zij de spelersgroep perfect aan en loopt de samenwerking uitstekend. Voetbalvereniging Alblasserdam is uitermate tevreden dat beide trainers een jaar hebben bijgetekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.