Dankzij keepers puntendeling tussen Heerjansdam en Alblasserdam

18 december 2012
Dankzij keepers puntendeling tussen Heerjansdam en Alblasserdam

ALBLASSERDAM / HEERJANSDAM – In een kansenfestival deelden Heerjansdam en Alblasserdam de punten: 1-1. Dat was vooral te danken aan uitstekend keeperswerk aan beide kanten, waarbij Martijn Baan voor de oranjewitten zijn waarde maar weer eens bewees.

In de eerste helft kregen beide ploegen kansen, maar het was Heerjansdam dat in de twaalfde minuut terecht op een 1-0 voorsprong kwam door een doelpunt van de spits Andro Franca. Vanaf een meter of achttien schoot hij de bal achter de ditmaal kansloze Baan. Voor de ploeg van Fop Gouman waren er alleen wat kansjes voor Koen Lighaam en Sharog Susani. Op slag van rust was Franca opnieuw dichtbij een treffer, maar hij vond een subliem reddende Baan op zijn pad.
 
In het laatste halfuur van het tweede bedrijf kende Alblasserdam zijn beste fase in de wedstrijd, met een flink aantal kansen. Het bleef wel lang wachten op de gelijkmaker. Zeven minuten voor het laatste fluitsignaal schoot Umut Takac alsnog de op dat moment verdiende 1-1 binnen.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.