Parkeren op het Raadhuisplein rond kerst en oud en nieuw

17 december 2012

ALBLASSERDAM - Op maandag 24 en op maandag 31 december kan geparkeerd worden op het Raadhuisplein te Alblasserdam.
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid door de markt op die dagen op het Wilgenplein heeft de gemeente besloten het Raadhuisplein open te stellen voor parkeergelegenheid.

Het Raadhuisplein kan bereikt worden via de Dam en de Cortgene. Auto’s mogen haaks komen te staan op het gebouw van het gemeentehuis in enkele rijen. Uiteraard moet er nog gelegenheid zijn om weer via de Cortgene van het terrein af te rijden.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.