Waterlanders in première in Landvast

26 november 2012 door Ad van Herk
Waterlanders in première in Landvast

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 23 november ging de Drechtstedenfilm Waterlanders in première in Cultureel Centrum Landvast.

Ruim honderd inwoners deelden hun verhalen of filmmateriaal. Deze portretten werden met elkaar verbonden door historische en hedendaagse filmbeelden van het water in de Drechtsteden.

Bureau Drechtsteden stelt de film Waterlanders nadrukkelijk ter beschikking aan organisaties in de Drechtsteden om te vertonen aan eigen publiek, bewoners of bezoekers. Zo ging er na de première op 23 november een mailing met de dvd en promotiemateriaal uit naar (film)theaters, welzijnsorganisaties, bibliotheken, historische verenigingen en andere organisaties zoals de Schipperssoos. Ook lokale zenders worden uitgenodigd om de film te vertonen op hun kanaal.

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.