Zonnebloed organiseert gezellige muziekmiddag

23 november 2012 door Ad van Herk
Zonnebloed organiseert gezellige muziekmiddag

ALBLASSERDAM -  De Zonnebloem afdeling Alblasserdam heeft maandagmiddag 19 November een gezellige muziekmiddag georganiseerd in De Landvast voor hun gasten.

Ze werden om 13.00 uur ontvangen met koffie met gebak.
Om ongeveer 13.30 begon het optreden van Zanger Paul Sellers.
Dit was heel erg gezellig en al gauw begonnen de gasten mee te zingen.
De vrijwilligers begonnen al snel met een polonaise om de stemming er in te brengen, en de gasten die mee konden doen haakten in, ook reden er diverse rolstoelen mee. In de pauze was er een lekker drankje met een hartig hapje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.