Jubilarissen voetbalvereniging Alblasserdam

20 november 2012
Jubilarissen voetbalvereniging Alblasserdam

ALBLASSERDAM -   Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 15 november jongstleden van voetbalvereniging Alblasserdam zijn de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar werden Bertus Kraan, Henk Fiole en Leo Verwoerd gehuldigd. Zij vieren allen hun veertigjarig lidmaatschap bij de club. Ben Oostenrijk is zelfs al vijftig jaar lid. Wegens andere afspraken kon hij helaas niet aanwezig zijn bij deze avond en zal hij op korte termijn alsnog een aandenken krijgen.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.