VV Alblasserdam haalt weer slechts 1 punt op kunstgras

19 november 2012 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM -  In het uitduel bij hekkensluiter Altena kwam Alblasserdam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Opnieuw kon op kunstgras dus niet de volle winst worden gegrepen en speelden de Damdorpers ondermaats.

In het eerste kwartier leek er niks aan de hand voor de ploeg van oefenmeester Fop Gouman. Met opportunistisch spel wist Altena daarna diverse malen gevaarlijk te worden en blonk doelman Martijn Baan, net als een week eerder, uit aan oranjewitte zijde. De grootste kans voor Alblasserdam was op slag van rust voor Carlo Diaz. De spits kopte een hoekschop van Samet Ulusoy in, maar de keeper van de gastheren wist redding te brengen.

Zijnet
In de tweede helft bleef hetzelfde spel zichtbaar en alleen invaller John van Krimpen stichtte voor Alblasserdam nog enigszins gevaar met een schot in het zijnet. De Nieuwendijker Arjan van Vuuren was aan de overzijde nog tweemaal zeer gevaarlijk en met kunst- en vliegwerk kwamen de Damdorpers uiteindelijk met een punt nog goed weg.

Na het behalen van de eerste periode wist Alblasserdam nog slechts twee punten te  vergaren in drie duels. De competitie ligt nu een weekje stil en op zaterdag 1 december ontvangt de Goumanbrigade vervolgens de nieuwe koploper in de eerste klasse C: VVGZ.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.