Deel plafond Het Kompas stort in

10 november 2012
Deel plafond Het Kompas stort in

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag 10 november stortte in het speellokaal van christelijke bassisschool Het Kompas aan het Scheepsbouwplein plotseling een stuk plafond ter grootte van een huiskamer naar beneden. Er waren gelukkig geen gewonden gevallen, aangezien het op een zaterdag gebeurde.

Alle kinderen krijgen voor de zekerheid op maandag vrij, zodat goed onderzocht kan worden wat de oorzaak is. Ook wordt er gekeken of er mogelijk asbest is vrijgekomen. De kinderen kunnen pas weer naar school als de situatie 100% veilig is verklaard.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.