Evert van Heumen wint de zilveren gard 2012!

10 oktober 2012
Evert van Heumen wint de zilveren gard 2012!

ALBLASSERDAM - Jaarlijks organiseert de vereniging “De Gouden Gard” de vakwedstrijd waaraan jonge talentvolle patissiers kunnen meedoen. Tijdens deze wedstrijd wordt er gestreden om de Gouden, Zilveren of Bronzen Gard.

Edwin Prins legt uit: "Onze banketbakker Evert van Heumen heeft dinsdag 9 oktober 2012 meegedaan met deze prestigieuze wedstrijd. Hij moest tijdens deze wedstrijd alle disciplines van ons vak laten zien, dus van chocolade tot marsepein en desserttaart! Hij zette superprodukten neer en De Zilveren Gard was zijn prijs!

Evert werkt al ruim 5 jaar in ons bedrijf en wij zijn als werkgevers dan ook supertrots op dit resultaat! Waar we ook heel trots op zijn is dat we zo zien dat de kwaliteit in ons bedrijf groeit, en we beloven U dat we door gaan met elke dag prinsheerlijke produkten te maken voor U", aldus Edwin Prins.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.