Verdachte aangehouden na verkeersruzie

14 september 2012

ALBLASSERDAM - De politie heeft een 22-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden na een verkeersruzie. De verdachte zou het 29-jarige slachtoffer uit Alblasserdam hebben geslagen.

Beiden reden in hun auto op de Edisonweg. De 22-jarige man raakte geïrriteerd na een inhaalmanoeuvre waarbij de auto’s met elkaar in aanraking kwamen. Hij stapte vervolgens uit om verhaal te halen bij de 29-jarige bestuurder van de andere auto. Hierbij trok hij de jas van het slachtoffer over zijn hoofd en sloeg hem een aantal keer. Daarna schopte hij ook nog tegen zijn auto.

Gealarmeerde politieagenten hielden de verdachte ter plaatse aan. Hij is overgebracht naar een politiebureau.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.