Alblasserdam in blessuretijd naast Drechtstreek

03 september 2012

ALBLASSERDAM - Dankzij een rake strafschop in de blessuretijd hield Alblasserdam in een derby Drechtstreek op 1-1. Trainer Fop Gouman zag zijn jongens beter beginnen en Sharog Susani kreeg algauw twee kansen om de score te openen. De eerste ging over en de tweede knalde onderkant lat het doel uit.

Daarna zakte het spel van de Damdorpers wat in en kwam de ploeg uit Papendrecht tegen de verhouding in op 0-1. Een vrije trap belandde op de paal, waarna Drechtstreek de rebound binnenschoot. Tot aan de rust kwam Alblasserdam niet meer in de wedstrijd.

In het tweede bedrijf zochten de oranjewitten de aanval, maar kon het niet echt overtuigen. Twintig minuten voor tijd haalde Gouman er een verdediger uit en bracht daarvoor aanvaller Koen Lighaam in de plaats. Hij zorgde wel voor dreiging en opnieuw wist Alblasserdam de onderkant van de lat te raken. In blessuretijd werd Lighaam binnen de ‘zestien’ onderuit gehaald. Sonny Schouten faalde vanaf elf meter niet en zorgde er zodoende voor dat de Gouman-elf een punt aan de seizoensouverture overhield. Op 8 september volgt opnieuw een derby, uit bij De Zwerver.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.