Ruiten bushokje Mesdaglaan Alblasserdam vernield

27 augustus 2012 door Ad van Herk
Ruiten bushokje Mesdaglaan Alblasserdam vernield

ALBLASSERDAM - Onbekenden hebben vermoedelijk in de nacht van zaterdag op zondag 26 augustus twee ruiten van een bushokje langs de Plantageweg ter hoogte van de Mesdaglaan vernield. Het grasveld en bushokje ligt bezaaid met glasscherven. Heeft u iets gezien of gehoord dan kunt u contact opnemen met de Politie op 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.