Geslaagde clinic VV Alblasserdam

21 augustus 2012 door Ad van Herk
Geslaagde clinic VV Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Hoofdtrainer Fop Gouman van voetbalvereniging Alblasserdam heeft met de spelers van het eerste elftal op zaterdag 18 augustus een training verzorgd voor de jeugd van 5 tot en met 11 jaar. Ondanks het enorm warme weer kwamen ongeveer 45 kinderen in deze leeftijdsgroep naar het veld van vv. Alblasserdam om deze training bij te wonen.

De eerste elftal spelers verzorgden met veel plezier diverse oefenvormen in een door de deelnemers af te werken circuit. Tussen de verschillende oefenvormen Werd tijd gemaakt om de dorst te lessen. Na afloop werden de deelnemers en de eerste elftalspelers getrakteerd op  pannenkoeken die iedereen zich goed liet smaken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.