Kleding in auto leidt tot aanhoudingen

21 augustus 2012 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Toen politieagenten op maandagavond 20 augustus een auto controleerden op autosnelweg A15 vonden zij geprepareerde tassen en enkele vuilniszakken met kleding. De vier inzittenden werden aangehouden.

Geprepareerde tassen kunnen worden gebruikt om winkeldiefstallen mogelijk te maken. Het in het bezit hebben van dit soort tassen is strafbaar. Ook troffen de agenten drie vuilniszakken met kleding met de alarmlabels er nog aan vast. Omdat deze kleding mogelijk gestolen was hielden de agenten de vier inzittenden, twee mannen van 32 en 41 jaar en twee vrouwen van 18 en 28 jaar zonder vaste woonplaats, direct aan. Ze zitten nog vast op het politiebureau en worden verhoord. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.