Man aangehouden na mishandeling ex-vriendin

07 augustus 2012

ALBLASSERDAM - Op de Kraanbaan in Alblasserdam hebben politieagenten op maandagavond 6 augustus een man aangehouden. Hij zou even daarvoor in Nieuw-Lekkerland zijn ex-vriendin hebben mishandeld.

De man zou haar in haar ogen geprikt hebben. Ook zou hij in haar woning spullen hebben vernield, waarna hij weg ging. Het 22-jarige slachtoffer wist de politie te vertellen dat de man, van 30 jaar uit Dordrecht, waarschijnlijk de waterbus in Alblasserdam zou nemen. Politieagenten gingen daarop direct naar de waterbus en troffen daar de 30-jarige Dordtenaar, die ze direct aanhielden. De man verzette zich dusdanig dat de agenten pepperspray moesten gebruiken. Na een korte worsteling werd de 30-jarige overmeersterd en kon hij naar het politiebureau worden gebracht. Hij zit nog vast. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.