Man slaat politieagent en wordt aangehouden

26 juli 2012

ALBLASSERDAM - Politieagenten zagen op dinsdagavond 24 juli een man als bijrijder zonder gordel in een auto zitten. Toen de agenten hem op de Frans Halslaan een bekeuring gaven werd de man, van 20 jaar uit Alblasserdam, direct agressief en beledigde de agenten.

Zij besloten daarop om de man aan te houden, waartegen de 20-jarige zich verzette en een agent in zijn gezicht sloeg. Daarna kregen de agenten hem snel onder controle. De agent heeft door de mishandeling licht letsel opgelopen. Op het politiebureau is de 20-jarige verdachte in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.