Jan Bos wint Ronde van Alblasserdam

26 juli 2012
Jan Bos wint Ronde van Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op woensdag 25 juli werd de 54e wielerronde van Alblasserdam verreden.

Onder zeer warme omstandigheden was Jan Bos uit Nieuwehorne de winnaar bij de elite/beloften, evenals vorig jaar. Tweede werd Jeroen Kers uit Amstelveen en derde werd Emmanuel van Ruitenbeek uit Amstelveen.

Bij de dames werd Iris Slappendel uit Ouderkerk aan den IJssel winnares. Tweede werd Linda Ringlever uit Nijmegen en derde werd Lucinda Brand uit Oud-Beijerland.

De uitslag van de sportklasse is als volgt: 1 Teo Muis, 2 Teo Bijnagte (Papendrecht), 3 Chris Maas (Papendrecht)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.