Vrijwilligers gezocht voor Jeugdland Alblasserdam

18 juli 2012
Vrijwilligers gezocht voor Jeugdland Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Nog 26 dagen en dan gaat Jeugdland Alblasserdam weer van start. Er staan weer een hoop leuke activiteiten op het programma. Wat te denken van breakdance en streetdance, kinderyoga, bloemschikken, kleien, knuffels maken, muziek maken en natuurlijk heel veel knutselen. Dit alles valt binnen het thema van dit jaar: dieren.

Jeugdland kent veel betrokken vrijwilligers, maar kan voor dit jaar nog wel wat extra mensen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

- Sterke mannen en vrouwen die vrijdag 10 augustus kunnen helpen bij de opbouw;
- Creatievelingen die ondersteuning kunnen bieden bij het knutselen;
- Vrijwilligers voor diverse hand- en spandiensten tijdens het evenement.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een enthousiaste en betrokken groep vrijwilligers? Vind je het leuk om met kinderen te werken? Meld je dan aan bij het bestuur van Jeugdland: tel. 078-6917790 of stuur een e-mail naar: bestuur@jeugdlandalblasserdam.
Je hoeft je als vrijwilliger zeker niet voor alle dagen vast te legggen. Het bestuur is al blij met mensen die één dagdeel willen helpen Jeugdland tot een groot succes te maken.

Jeugdland 2012 vindt plaats van 13 tot 18 augustus.

Meer informatie over Jeugdland is te vinden op de website: www.jeugdlandalblasserdam.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.