Shoarma Grill Room heeft exploitatie gekregen

14 juli 2012 door Ad van Herk
Shoarma Grill Room heeft exploitatie gekregen

ALBLASSERDAM -  De gemeente Alblasserdam heeft aan de nieuwe eigenaar van Shoarma Grill Room Jaffa, gelegen aan de Dam nr. 73, vergunning verleend voor de exploitatie van dit horecabedrijf. Dit betekent dat het bedrijf weer open kan.

Op 24 februari 2012 heeft de gemeente Alblasserdam - onder toepassing van bestuursdwang - het bedrijf gesloten omdat de toenmalige eigenaar niet in het bezit was van een geldige exploitatievergunning. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.