Wasko kinderen in actie voor Wereld natuurfonds

04 juli 2012
Wasko kinderen in actie voor Wereld natuurfonds

ALBLASSERDAM - Elk jaar zetten de bso kinderen van de verschillende locaties zich in voor het goede doel. De kinderen van de Kinderraad, die door de kinderen van hun locaties zijn gekozen, hebben dit jaar gekozen voor het goede doel: Wereld Natuur Fonds.

Afgelopen weken zijn de kinderen bezig geweest met acties op verschillende BSO-locaties van Wasko. Er zijn heel veel lege flessen opgehaald, cupcakejes gebakken, is er een rommelmarkt gehouden en is er een sponsorloop gehouden. Deze laatste actie mag wel extra genoemd worden. Op  locatie Olivier in Alblasserdam is er een sponsorloop gehouden. Tien kinderen hebben met rondjes lopen een bedrag van maar liefst 560,50 euro opgehaald. Alle acties hebben een totaal bedrag van 854,17 euro opgebracht. Een mooie bijdragen voor het Wereld Natuur Fonds!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.