Examens zwemdiploma's Wiekslag

01 juli 2012 door Ad van Herk
Examens zwemdiploma's Wiekslag

ALBLASSERDAM - Zaterdag 30 juni was een spannende dag voor 41 kinderen van Wiekslag. Zij moesten laten zien dat zij alle examen-eisen van de zwemdiploma’s A, B of C onder knie hadden. Na ruim een uur verschrikkelijk hun best doen konden ze allemaal een “vreugdebommetje” maken want ze waren geslaagd!

Maar liefst 22 geslaagden voor Diploma A:
Colin Atkári, Loïs Boom, Pepijn van der Giessen, Annemarije Hak, Arjan Hak, Jannes Heijkoop, Denise de Jong, Joek de Keijzer, Milan Michel Kromdijk, Micha Lodder, Noah Maasland, Robin Merkx, Jelle den Ouden, Milan Ouwens, Ariën Pellikaan, Thomas Ruisbroek, Fleur van der Schriek, Claire Joëlle Stortenbeker, Benjamin Timmer, Tjeerd van ’t Veer, Obed Verhaar en Leanne van Zoelen.
Tien kinderen haalden het B-Diploma:
Annegreet Aantjes, Matthias Bergacker, Stephanie Booij, Lisa Braat, Owen Brandt, Annemijn van Dalen, Noura Ibirane, Marlene de Jong, Lenny Jopse en Tim Verheij.

Negen kandidaten slaagden voor het omvangrijke Diploma C:
Nanna Berghout, Elisabeth van Bockel, Max van Det, Rinse Franken, Nienke Gaal, Maarten Groenendijk, Mark den Ouden, Katharina Naomi Slagboom en Marieke ten Wolde.

De leiding van Wiekslag wenste ouders met kinderen een fijne zomer met veilig zwemplezier!
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.