Vier Wiekslaggers op NJK

19 juni 2012
Vier Wiekslaggers op NJK

ALBLASSERDAM - Vier junioren zwemmers hebben Wiekslag vertegenwoordigd op de Nederlandse Junioren Kampioenschappen lange baan in Drachten.

Het hele jaar wordt  naar deze belangrijke wedstrijd uitgekeken en getracht de limiettijden voor deelname aan deze wedstrijd te behalen.

Op de 50m vrij slag startten alle 4 de zwemmers . Romy de Laat zwom met een mooi PR van 29.17 naar een 5e plaats. Ook Ruben van Erk en Mike Kouwenhoven zwommen een mooi PR op deze afstand. Ruben zwom een tijd van 26.33 en eindigde op een 18e plaats, Mike zwom 27.11 en werd hiermee 16e. Cheyenne Visser eindigde met een tijd van 29.09 op een 16e plaats.

Op de 100m vlinder zwom Romy naar een 6e plek.

Op de 100 m rugslag verschenen Cheyenne en Romy aan de start en werden met hun tijd 17e en 14e.

Op het koningsnummer, de 100m vrij,  zwom Ruben een mooie tijd van 58.90 en eindigde als 28e. Cheyenne werd 24e en Romy  zwom met een tijd van 1.03.05 een mooi PR en werd 7e.

Cheyenne startte op de 200m rug en tikte aan in een tijd van 2.40.27 die goed was voor een 13e plaats. Cheyenne en Romy zwommen beide nog een vierde afstand, de 200m vrij en werden hiermee 27e en 16e.

Met de successen van deze nationale zwemmers kan Wiekslag terugkijken op een prachtig NJK weekend.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.