Bestuurder bij Alblasserdam gewond door eigen auto

19 mei 2012 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een automobilist is gewond geraakt door zijn eigen auto. Waarschijnlijk kreeg de 78-jarige man uit Papendrecht bij de afrit van de rijksweg A15 bij Alblasserdam pech. Hij probeerde zijn auto aan de kant te duwen.

Het voertuig ging rijden waardoor het portier het slachtoffer raakte. De man viel en liep een flinke hoofdwond op. Een ambulance bracht de 78-jarige man voor behandeling naar een ziekenhuis. Het ongeval gebeurde op vrijdagmiddag 18 mei 2012.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.