"VV Alblasserdam blijft gewoon voortbestaan"

16 mei 2012

ALBLASSERDAM - Dinsdagavond 15 mei hebben de leden van voetbalvereniging Alblasserdam een speciale vergadering gehouden, waarin werd besloten of de club nog een nieuwe kans gaat krijgen voor het voortbestaan. De club staat inmiddels diep in het rood en bovendien zijn er bijna geen bestuursleden te vinden.

De uitslag wordt nog even binnenskamers gehouden en vanmiddag op een persconferentie medegedeeld. Maar her en der zijn al geluiden te horen dat de club voorlopig nog blijft doorbestaan.

Overigens gaan er ook stemmen op om te fuseren met Voetbalvereniging De Alblas, dat notabene op hetzelfde veld als VV Alblasserdam zit, namelijk sportpark Souburgh.

 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.