Nog één verdachte vast voor ongeluk

02 mei 2012 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - De 19-jarige Dordtenaar die in de nacht van zaterdag op zondag 29 april in Alblasserdam werd aangehouden na een aanrijding zit nog vast.

Bij de aanrijding raakte een 19-jarige Papendrechter ernstig gewond. De Dordtenaar werd met een 15- en 16-jarige jongen uit Alblasserdam aangehouden.
De Dordtenaar wordt verdacht van het veroorzaken van het ongeluk. De jongeman had geen rijbewijs en verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol. Hij wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
De aanrijding vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag 29 april. Een auto reed op de Kabelbaan in Alblasserdam in op drie fietsers. Een van hen raakte zeer ernstig gewond. Zijn toestand is nog steeds kritiek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.