Man aangehouden na worsteling

28 april 2012 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Politieagenten hebben een man aangehouden na een worsteling voor een hotel op de West Kinderdijk.

In het hotel ontstond op donderdagavond 26 april onenigheid die uiteindelijk buiten ontaardde in een discussie en een worsteling tussen hotelpersoneel. De politie hield de 39-jarige man uit Nieuw-Lekkerland aan, omdat hij tijdens de worsteling een 21-jarige mannelijke collega zou hebben mishandeld. De 39-jarige is voor verhoor naar het politiebureau gebracht. De oorzaak van de onenigheid betreft mogelijk een zakelijk conflict. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.