25 kinderen behalen hun brevet bij Wiekslag

02 april 2012
25 kinderen behalen hun brevet bij Wiekslag

ALBLASSERDAM - Op 31 maart 2012 was er weer brevetzwemmen bij Wiekslag. Ditmaal waren er 25 kinderen die mochten afzwemmen. Allen deden goed hun best, want op wat slordige schoolslagkeerpunten na, zag het er prima uit. Iedereen was geslaagd en de brevetten werden in de hal van het zwembad uitgereikt door de juffen Vicky en Marjolein. 

Brevet D, inclusief snorkelen:
Bryan van der Mark, Dana Koolmees, Jasmijn Baan, Wouter Brunenberg, Pim Romeijn, Jens Schout, Dianthe de Bonte, Annieck Hovestadt, Cloë Roodnat, Femke Steggink, Jelinde Penning en Hidde van Driesten

Brevet E, inclusief waterpolo: 
Marileen Sinke, Fenna Herwig, Emma Sok, Joyce Lodder, Elize Heijkoop en Rose-Anna Vliegenthart

Brevet F, inclusief vlinderslag:
Susanna Hammerstein,  Lisa Fischer, Lourens van der Elst en Wendy ten Wolde

Brevet G, inclusief keerpunten:
Daan Kouwenhoven, Nikki Hoogenboom en Raphaël Booiman

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.