Echtpaar van Herk 50 jaar getrouwd

20 maart 2012 door Ad van Herk
Echtpaar van Herk 50 jaar getrouwd

ALBLASSERDAM - Kees en Corrie van Herk waren op dinsdag 20 maart 2012 liefst 50 jaar getrouwd. Ze zijn beiden geboren en getogen in Alblasserdam en hebben elkaar leren kennen in de kerk. Kees mocht bij zijn aanstaande schoonouders op bezoek komen als hij mee hielp met flessen uitzoeken van de winkel die Corrie's ouders hadden in de Polderstraat van Alblasserdam.

Kees was metaalbewerker, magazijn medewerker bij Van der Giessen de Noord en Tankfabriek Kooiman (Papendrecht) geweest en geniet nu van zijn AOW. Corrie is momenteel huisvrouw. Ze hebben samen 2 kinderen, 4 kleinkinderen en 3 (stief)kleinkinderen.

Hun hobby's zijn: in de tuin werken, bij de houtkachel achter in de tuin zitten en Disney bezoeken.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.