SNS Bank blijft hoofdsponsor van Jeugdland

16 maart 2012
SNS Bank blijft hoofdsponsor van Jeugdland

ALBLASSERDAM - De SNS Bank blijft de komende drie jaar hoofdsponsor van Jeugdland, zo is onlangs overeengekomen. Op maandag 19 maart wordt het contract door beide partijen ondertekend.

De voorgaande zes jaar was de SNS Bank ook al hoofdsponsor van Jeugdland. De bank onderkent het belang van het grootschalige Alblasserdamse evenement en heeft derhalve besloten het hoofdsponsorschap met nog drie jaar te verlengen. De bestuursleden Schut en Bouter van de SNS Bank: ‘Allereerst hebben we gekeken hoe het de afgelopen jaren is gegaan. We kunnen niet anders concluderen dat het steeds een groot succes is geweest. Jeugdland is op een zinvolle en creatieve manier bezig met de jeugd. En dat de jeugd dit ook erg leuk vindt, blijkt wel uit het bezoekersaantallen. Meer dan 2000 jongeren in één week! Ook stralen het bestuur en de medewerkers een enorm enthousiasme uit. Wij vinden het daarom belangrijk dat dit evenement ook in de toekomst doorgaat. Door hoofdsponsor te blijven, maken wij het voor de jeugd weer mogelijk dat ze ook de komende jaren met volle teugen kunnen blijven genieten van de mooie activiteiten van Jeugdland.’

Edgar Veen, voorzitter Jeugdland is heel blij met de voortzetting van het hoofdsponsorschap. ‘Zeker gezien de huidige economie vind ik het bijzonder dat de sponsor onze activiteiten de komende jaren blijft steunen. Door deze steun zijn wij in staat om een goede week te organiseren en onze jonge bezoekers veel leuks te bieden. Daar doen we het ten slotte allemaal voor. Daarnaast geeft het de organisatie van Jeugdland, maar ook de vele vrijwilligers, vertrouwen dat een organisatie als de SNS Bank achter ons staat en zich kan vinden in onze doelstelling en activiteiten’, aldus de voorzitter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.