Drie aanhoudingen bij loods Alblasserdam

18 februari 2012 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - De politie heeft drie aanhoudingen verricht bij een loods aan de West Kinderdijk in Alblasserdam. Volgens een melding liepen daar drie personen binnen die gekomen waren met een auto. Inderdaad zagen agenten door een kier dat er mensen binnen waren. Op het moment dat er een van de drie door het raam wilde klimmen hielden politiemensen hem aan. De twee andere aanhoudingen gebeurden in de loods. De verdachten hadden allerlei gereedschap bij zich zoals een zaag, bats en een platte schep. Mogelijk dat de verdachten van plan waren koper uit de loods te stelen. De aanhoudingen gebeurden op vrijdagavond 17 februari 2012.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.