Scooterrijder gewond na aanrijding met shovel

02 december 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Vrijdagochtend 2 december 2011 is op de Hogendijk een ongeval gebeurd waarbij een scooterrijder gewond raakte. Op de kruising met de Wenaeweg kwam de scooterrijder, een 18-jarige man uit Ridderkerk, in aanrijding met een shovel die van een kruisende weg kwam. Daarbij kwam de scooterrijder ten val, waarbij hij vermoedelijk een gebroken arm opliep. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.