Wedstrijdseizoen gestart voor Wiekslag

11 september 2011 door Ad van Herk
Wedstrijdseizoen gestart voor Wiekslag

ALBLASSERDAM - Zaterdag 10 september is het wedstrijdseizoen weer gestart voor zwemvereniging Wiekslag.
In een 4-kamp in thuiszwembad de Blokweer werden de krachten weer gemeten en werd  duidelijk hoe de zwemmers ervoor staan zo aan het begin van het seizoen.

Opmerkelijk is dat er een behoorlijk aantal persoonlijke records is gezwommen en dat er mooie nieuwe tijden zijn genoteerd.
Ook het aantal medailles mag er zijn.

Goud was er voor Alex van den Berg op de 50 m vrij in een nieuw PR van 30.24s. Robbert Donk zwom de beste tijd op de 100m school en 200m rug. Vivianne van den Broek en Ruben van Erk zwommen naar goud op de 100m school en Dian Kortleve op de 200m rug.
Zilver was er voor Romy de Laat op de 50m school in een nieuw PR. Alex van den Berg zwom opnieuw in de prijzen en kreeg zilver op de 100m school.  Rens Julicher en Nikita Herwig zwommen eveneens zilver op de 100m school en Nikita deed dit in een nieuw PR. Renco Sloof en Naomi Julicher kregen het zilver omgehangen op de 200m rug.

De bronzen medailles waren voor de estafetteploeg op de 6x50 m vlinder, Odin kruithof en Elisa Sieben op de 50m vrij, Johnno Peters , Chantal van Rikxoort en Elisa Sieben op de 100m school, Daisy Peters op de 100 vrij in een nieuw PR en Ruben van Erk en Kiki Klerks op de 200m rug.

De jongste zwemmers Daan Kouwenhoven en Raphaël Booiman kregen beide een mooie bronzen medaille. Daan op de 50m school en Raphaël opde 50 m school.

Wat betreft de PR’s spande David Kroon de kroon. Hij zwom  de 100 m school  in een fraai PR van bijna 9 sec.Ook Patrick van Rikxoort, Romy en Ryan de Laat en Daisy Peters konden mooie PR’s achter hun namen schrijven. In totaal werden 20 PR’s gezwommen, een mooi begin van het nieuwe seizoen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.