Aannemingsbedrijf W. Stam BV in actie voor 'Walking on a Dream'

07 september 2011
Aannemingsbedrijf W. Stam BV in actie voor 'Walking on a Dream'

ALBLASSERDAM - Wim Stam en Gerrit van der Rhee organiseren om de twee jaar een Stamtocht namens het Alblasserdamse Aannemingsbedrijf W. Stam BV voor hun medewerkers en relaties. Dit jaar wordt er een goed doel aan gekoppeld, namelijk 'Walking on a Dream'.

Adrie en Jannie Baijens zijn de ouders van de vorig jaar aan kanker overleden Bianca Baijens en zij fietsen op zaterdag 24 september ook mee. Bianca had als laatste wens om een zogenaamde hyperthermiescan voor het Erasmus MC in Rotterdam bijeen te sparen, waarmee bepaalde kankersoorten beter kunnen behandeld. Om de laatste wens van Bianca ook realiteit te maken hebben de ouders van Bianca het project “walking on a dream” opgezet.

Deelnemers die meedoen aan de fietstocht moeten minimaal 10 euro betalen, maar er wordt natuurlijk op een hoger bedrag per persoon gerekend. De animo is enorm, want is er inmiddels een deelnemersstop ingesteld en een wachtlijst opgezet.
Het totaalbedrag zal Aannemingsbedrijf W. Stam BV naar boven afronden. Er zal worden gereden in 2 groepen: toerfietsers (35 km) en racefietsers (85 km). Allen rijden ze in shirts met een speciale opdruk (zie afbeelding) om de actie nog meer bekendheid te geven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.