Man mishandeld: verdachte aangehouden

06 augustus 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT – Een 18-jarige man uit Sliedrecht is op 6 augustus om 00.10 uur op de Weresteijn aangehouden. Hij zou tot een groepje jongeren behoord hebben dat kort daarvoor, even voor middernacht, op de Kelvingring in Alblasserdam een 19-jarige man uit Ridderkerk zou hebben mishandeld door hem te schoppen en te slaan. Hij liep daarbij diverse kneuzingen en had naar eigen zeggen even het bewustzijn verloren. Direct na de melding gingen agenten in Alblasserdam en omgeving uitkijken. In Sliedrecht troffen ze de verdachte  aan die voldeed aan het signalement. Hij is ingesloten en wordt na een nacht cel verhoord. De politie zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.