Voor controle naar het ziekenhuis

29 juli 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een 19-jarige bromfietsster uit Nieuw-Lekkerland is na een ongeval voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw reed op donderdagmiddag 28 juli 2011 over het fietspad van de Edisonweg in Alblasserdam. Daar reed ook een auto uit de richting van de Oude Torenbrug. Deze sloeg linksaf de Kelvinring op en zag de bromfiets die uit de richting Papendrecht kwam te laat. De 46-jarige automobiliste uit Streefkerk remde nog maar de bromfiets raakte het linker voorscherm van de auto waarna de bromfietsster viel. Ze had last van haar rechterzij en linkerbeen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.