Eerste training VV Alblasserdam op 23 juli

08 juli 2011 door Ad van Herk
Eerste training VV Alblasserdam op 23 juli

ALBLASSERDAM - De nieuwe trainer Bert Buizert start de voorbereiding van het voetbalseizoen van het vlaggenschip van Alblasserdam op zaterdag 23 juli. Dan zal de eerste training met de vernieuwde selectie beginnen om 10.30 uur. Op zaterdag 6 augustus zal de eerste oefenwedstrijd worden afgewerkt om 14.30 uur bij FC Binnenmaas.

Voor het Zilveren Molentoernooi zal op dinsdag 9 augustus om 19. 30 uur bij De Alblas worden gestreden om een plekje in de finales die op zaterdag 13 augustus op Sportpark De Schans zullen worden gespeeld. Daarin treft het De Zwerver of Nieuw-Lekkerland. Op dinsdag 16 augustus ontvangt Alblasserdam om 19.30 uur SHO.

Voor de beker zal de Buizert brigade eerst op 20 augustus om 17.00 uur uitspelen bij Dongen, op 23 augustus om 18.45 uur thuis tegen De Zwerver en op 27 augustus om 14.30 uur uit tegen Achilles Veen. De Kinderdijkse club zal tevens tweemaal de opponent zijn in de eerste klasse C, waardoor de clubs elkaar al eens goed kunnen testen.

Overzicht voorbereiding:
23 juli 10.30 uur  Eerste training selectie vv. Alblasserdam
6 augustus 14.30 uur  FC Binnenmaas – Alblasserdam (oefenduel)
9 augustus 19.30 uur  De Alblas – Alblasserdam (Zilveren Molentoernooi)
13 augustus 14.00 of 16.00 uur Alblasserdam – De Zwerver of Nieuw-Lekkerland, op De
Schans (Zilveren Molentoernooi)
16 augustus 19.30 uur  Alblasserdam – SHO (oefenduel)
20 augustus 17.00 uur  Dongen – Alblasserdam (bekerduel)
23 augustus 18.45 uur  Alblasserdam – De Zwerver (bekerduel)
27 augustus 14.30 uur  Achilles Veen – Alblasserdam (bekerduel)

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.