Laatste brevetzwemmen voor zomervakantie bij Wiekslag

27 juni 2011 door Ad van Herk
Laatste brevetzwemmen voor zomervakantie bij Wiekslag

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 25 juni 2011 hebben 22 kinderen hun brevet gehaald bij zwem- en polovereniging Wiekslag. Het was weer het laatste afzwemmen van het seizoen 2010-2011 en de kinderen hadden extra hun best gedaan om voor de zomervakantie een extra brevet te halen.

Na het zwemmen, maar voordat bekend werd of iedereen geslaagd was, werd er afscheid genomen van Wim van Asperen. Wim is sinds 2004 vrijwilliger geweest bij Wiekslag en vond het nu tijd om te stokken. Als bedankje kreeg hij uit handen van Susanna Hammerstein (één van de kinderen van zijn groep) een cadeaubon en een bos bloemen.

Om 10.00 uur kreeg bijna iedereen zijn brevet in de hal van zwembad Blokweer. Alleen de jarige Nevin Zonnevijlle moest even wachten, want zijn brevet was in de zwemzaal blijven liggen. Gelukkig kon hij 5 minuten later toch zijn felbegeerde brevet mee naar huis nemen.

Brevet D, inclusief snorkelen:
Wendy ten Wolde, Deveny Elkhuizen, Dinand van Weert, Tycho Mudde, Elize Heijkoop, Rose-Anna Vliegenthart en Nevin Zonnevijlle

Brevet E, inclusief waterpolo:
Susanna Hammerstein, Lisa Fischer, Daan Kouwenhoven, Thierry den Ouden, Nathan Hoogendijk en Lourens van der Elst

Brevet F, inclusief vlinderslag:
Isabel, Jonathan Hartog, Jilena Baggerman, Amber Schimmel, Robin Leenheer, Evie Scheer, Suzanne den Ouden en Celina Brandt

Brevet G, inclusief keerpunten:
Naomi Mudde

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.