VV Alblasserdam - de Zwerver Ook voor de beker

26 juni 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - De voetbaltoeschouwers uit Alblasserdam en omgeving die van echte voetbal derby's houden kunnen komend seizoen volop aan hun trekken komen....
Naast de competitie ontmoetingen tussen Alblasserdam en de Zwerver en het opnieuw tot leven brengen van het Zilveren Molentoernooi op 9 en 13 augustus...
Heeft de KNVB middels een loting voor de beker Alblasserdam en de Zwerver wederom aan elkaar gekoppeld....de wedstrijd staat voor eind augustus op het programma.De poule wordt verder aangevuld door hoofdklassers Achilles Veen en Dongen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.