Saskia den Boef en Chyenne Visser winnaars Decohome bokalen

26 juni 2011 door Ad van Herk
Saskia den Boef en Chyenne Visser winnaars Decohome bokalen

ALBLASSERDAM - In zwembad Blokweer werden op 22 juni de Deco Home Vlaggetjesbokalen 2011 uitgereikt aan de Wiekslagzwemmers die de meeste persoonlijke records (1 pr = vlaggetje) hadden gerealiseerd. Na afloop van het wedstrijdseizoen werd de bokaal voor seniorenzwemmers door Bas Romeijn van Deco Home Alblasserdam overhandigd aan de 13-jarige Cheyenne Visser, die maar liefst 80 pr’s bij elkaar zwom, 74% van haar 108 starts.

Keurige tweede werd Louise Kusters, 64%, en Alex van den Berg werd derde met een vlaggetjespercentage van 59%. Ook voor de juniorengroep was deze speciale prijs en het was de 12-jarige Saskia den Boef die met 29 pr’s, 76%, de Deco Home bokaal 2011 in ontvangst mocht nemen. Mooie tweede werd Odin Kruithof, 71%, en voor de derde plaats tekende Mandy Wander met een score van 68%. Mandy en Odin hadden een gelijk aantal pr’s, maar Mandy had meer starts gemaakt.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.