Supermarkt overvallen – politie zoekt getuigen

17 juni 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een supermarkt aan het Scheldeplein is op donderdagavond 16 juni overvallen door een man die daarbij een op een vuurwapen gelijkend voorwerp toonde en er met een onbekend geldbedrag vandoor ging. Niemand raakte gewond. De medewerkers van de zaak hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen.
De politie stuurde kort na het incident een SMS Alert waarop een aantal mensen hebben gereageerd. Deze reacties worden nader onderzocht. De verdachte is een man van 165-175 cm lang, heeft een normaal/tenger postuur en droeg donkere kleding. Mensen die iets hebben gezien of andere informatie hebben kunnen contact opnemen met de recherche in Gorinchem via het nummer 0900-8844. Anoniem melden is mogelijk via 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.