23.000 euro achterover gedrukt door bestuurslid voetbalclub

16 juni 2011 door Ad van Herk
23.000 euro achterover gedrukt door bestuurslid voetbalclub

ALBLASSERDAM - Een bestuurslid van voetbalvereniging Alblasserdam, die als tweede penningmeester in het bestuur zat, heeft tijdens zijn vervanging voor de zieke eerste penningmeester de verleiding hoogstwaarschijnlijk niet kunnen weerstaan en ruim 23.000 euro aan gelden van de club verduisterd. De eerste penningmeester ontdekte toen hij terugkwam al snel dat de 23.000 euro verdwenen waren. De ontdekking is een deuk in het vertrouwen onderling binnen de voetbalclub.

"In een bestuur vertrouw je iedereen, zeker hem, want hij was iemand die altijd alles voor de club deed," zo sprak secretaris Marco van Vlijmen.

Er is aangifte gedaan bij de politie, die de zaak momenteel in onderzoek heeft en op 20 juni a.s. wordt in een vergadering gekeken naar wat men binnen de voetbalvereniging met het bestuurslid wil doen. Hoogstwaarschijnlijk zal hij zijn positie binnen het bestuur van de voetbalvereniging Alblasserdam moeten opgeven.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.