Man met luchtdrukgeweer en drugs aangehouden

15 juni 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Op de Helling heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag  14 juni een 33-jarige man uit Lekkerkerk aangehouden. Hij werd door agenten gecontroleerd toen hij met zijn auto stilstond op de busbaan. In het voertuig werd een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen dat later een luchtdrukgeweer bleek te zijn. Ook bleek de man drugs bij zich te hebben. Hij verklaarde amfetamine te hebben gebruikt. Er werd een bloedproef afgenomen dat voor onderzoek naar het NFI is gestuurd. De man kreeg een rijverbod van 8 uur opgelegd en is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.