Wiekslag nog steeds gewiekst

26 april 2011
Wiekslag nog steeds gewiekst

ALBLASSERDAM - Behalve dat zaterdag 23 april de zon scheen, was er ook een NJK in Breda. Hier was Zwemvereniging Wiekslag aanwezig met een afgevaardigde, Cheyenne Visser. Ze had een vlotte start, want ze verbrak op de 300 en 400 meter haar record. Spoedig zakte ze terug en kwam net boven haar PR op de 800 meter uit. Ze eindigde met een stand van 10,46,35 op de 19e plaats.

Ook 3 andere zwemmers zwommen gewiekst; op de Jujesewedstrijd in Zwijndrecht werd Vivianne van den Broek 2e. Alinda Damsteegt wist op de 50 meter brons in de wacht te slepen. Ook Marloes Boele deed goede zaken, goud op de 50 m school en zilver op de 100m vlinder in een nieuw PR van 1,33,56. Ook op de 200m verbeterde zij haar beste tijd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.