Wiekslag zwemt speedowedstrijd

17 april 2011 door Ad van Herk
Wiekslag zwemt speedowedstrijd

ALBLASSERDAM - De minioren en junioren van zwemvereniging Wiekslag hebben afgelopen zaterdag in Dordrecht de Speedowedstrijd deel 5 gezwommen.  Deze landelijke wedstrijd binnen eigen kring gezwommen vormt samen met de voorafgaande 4 wedstrijden de inleiding naar de speedofinales, eerst de kringfinales en daarna de landelijke finales.De beste 24 zwemmers van de kring worden uitgenodigd voor de kringfinales, de 24 beste zwemmers uit de top 100 lijst ( een lijst van 100 beste zwemmers per geboortejaar)  worden uitgenodigd voor de landelijke finales.  Kortom een wedstrijd waar het om de individuele prestaties gaat.

Op de 200 m vrij was er goud voor Mike Kouwenhoven en Cheyenne Visser. Nogmaals goud was er voor dit duo op de 200m wisselslag met een nieuwe PR voor Cheyenne.

Jeroen Mulder zwom bij de jongens minioren 6 op de 50 m vrij een nieuw PR van 35.14 en won daarmee brons. Odin Kruithof werd nipt 4e. Op de 200 m wissel zwom Jeroen naar het zilver in een tijd van 3.35.22  en Odin werd weer vierde met een mooi nieuw PR.
Jelle Hage werd 2 x achtste, op de 100m wissel in een nieuw PR van 1.53.81 en op de 400 m vrij.

Romy de Laat werd 6e op de 200 vrij in een tijd van 2.36.68 en 7e op de 200 wissel. Veerle van Deursen werd 8e op deze afstand in een nieuw PR  van 3.01.11.

Verder werden weer vele beste tijden aangescherpt. Saskia den Boef verbeterde op de 200 vrij haar tijd met meer dan 14 sec. Ook Rens Julicher zwom een dik PR op deze afstand, een verbetering van  bijna  11 sec. In totaal werden 15 nieuwe tijden genoteerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.