Boston Tea Party uitsmijter op Koninginnedag

11 april 2011
Boston Tea Party uitsmijter op Koninginnedag

ALBLASSERDAM - Koninginnedag 2011 wordt op het Raadhuisplein afgesloten met twee top bands. Om 17:00 trapt de bekende lokale band “The Bleaks” af voor een hele leuke avond. Aansluitend zal vanaf 20:00 de "Boston Tea Party" optreden voor een set die tot 23:00 duurt. Deze band staat bekend als de feestband van Nederland en bestaat uit een tienkoppige bemanning bestaande uit 3 blazers, 3 zangeressen en een 4 man sterke ritme sectie. 

Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics wordt het een Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!
De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium.
Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie superspontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien! De toegang is gratis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.