Select groepje bij het brevetzwemmen van Wiekslag

28 maart 2011 door Ad van Herk
Select groepje bij het brevetzwemmen van Wiekslag

ALBLASSERDAM - Slechts 13 kinderen hebben op zaterdag 26 maart deelgenomen aan het brevetzwemmen bij zwem- en polovereniging Wiekslag. Door het kleine aantal deelnemers duurde het afzwemmen slechts 45 minuten. De kinderen hadden daardoor maar weinig tijd om tussendoor uit te rusten, maar dat was niet te zien tijdens het zwemmen. Alle kinderen zwommen keurig netjes en kregen om 10.00 uur hun felbegeerde brevet.

Brevet D, inclusief snorkelen:
Daan Kouwenhoven, Ruben Hartog, Eva Verkerk, Thierry den Ouden, Selin Aslan, Nathan Hoogendijk en Tom de Jong


Brevet E, inclusief waterpolo:
Isabel Penninkx, Nikki Hoogenboom, Jonathan Hartog en Jilena Baggerman

Brevet F, inclusief vlinderslag:
Naomi Mudde

Brevet G, inclusief keerpunten:
Josía van Waveren

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.